Dalyvaujame Lietuvos gastronomijos savaitėje 2023 ir kviečiame į specialiai šiai savaitei paruošto meniu degustacijas. Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40€.

Degustacijų pateikimo laikas lapkričio 9-11 d. 18:00 – 22:00.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu

Šefo komplimentas
Juoda duona, sūdyti Iberico lašiniai, marinuoti serbentai.

Užkandis
Sūdyta skumbrė, degintos paprikos, kimchi sultys.

Pagrindinis patiekalas
Šiene rūkyta antis, moliūgai, saliero šaknis, kadagio uogos.

Desertas
Trupiniuotis, degintos slyvos, bruknės, lazdyno riešutų kremas.

 

Virtuvės šefai – Dominykas Baronas ir Rolandas Čižikas.

Staliuko rezervacija

Primygtinai rekomenduojame rezervuoti staliuką iš anksto. Taip padėsite mums tinkamai pasiruošti, o jūs neturėsite laukti eilėje.