Ilgai brandinta Pievų degustacinės vakarienės idėja jau čia. Nuolat ekspermentuojanti ir naujų skonių ieškanti virtuvės komanda paruošė degustacinį meniu. Šį penktadienį (lapkričio 18 d.) įprastą maisto ir vyno derinį pakeisime alumi.
Alų derins ir apie jį pasakos mūsų alaus virėjai iš Kuro aparatūros bravoro. Vakarienę sudarys 4 patiekalų meniu, prie kurių derinsime keturių skirtingų stilių alų.
Meniu kol kas dar paliksime paslaptyje, tačiau jau laukiame Jūsų išankstinių rezervacijų telefonu 8 (686) 77734 arba FB žinute. Visą renginio informaciją rasi feisbuke.
Kaina asmeniui – 45€
Iki susitikimo penktadienį 19:00!
Gauk 10% nuolaidą
Prenumeruok mūsų naujienas ir gauk 10% nuolaidą apsipirkimui.