Šių metų gastronomijos savaitės tema iš karto davė toną, kas atsispindės degustaciniame meniu. Į keturių patiekalų vakarienę įtraukėme daug, netgi archajinės lietuviškos virtuvės produktų bei gamybos technikų: kruopos ir grūdai susukti į augalų lapus, rauginti pieno produktai, sūdytos ir brandintos mėsos.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40€.
Degustacijų pateikimo laikas (lapkričio 7-9 d.) IV – VI 18:00 – 22:00.
Gastronomijos savaitės degustacinis meniu
SŪDYTOS SARDINĖS
Raugintos pasukos | peletrūnas.
FERMENTUOTŲ BUROKŲ SULTINYS
Krapų ir mairūno puta.
ELNIENA
Kruopainis su baravykais | savojos kopūstai.
SKRUZDĖLYNAS
Grikių medus | šaltalankiai | lazdynų pudra.
Staliuko rezervacija
Primygtinai rekomenduojame rezervuoti staliuką iš anksto. Taip padėsite mums tinkamai pasiruošti, o jūs neturėsite laukti eilėje.
Gauk 10% nuolaidą
Prenumeruok mūsų naujienas ir gauk 10% nuolaidą apsipirkimui.