Šių metų gastronomijos savaitės tema iš karto davė toną, kas atsispindės degustaciniame meniu. Į keturių patiekalų vakarienę įtraukėme daug, netgi archajinės lietuviškos virtuvės produktų bei gamybos technikų: kruopos ir grūdai susukti į augalų lapus, rauginti pieno produktai, sūdytos ir brandintos mėsos.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40€.

Degustacijų pateikimo laikas (lapkričio 7-9 d.) IV – VI 18:00 – 22:00.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu

SŪDYTOS SARDINĖS

Raugintos pasukos | peletrūnas.

FERMENTUOTŲ BUROKŲ SULTINYS

Krapų ir mairūno puta.

ELNIENA

Kruopainis su baravykais | savojos kopūstai.

SKRUZDĖLYNAS

Grikių medus | šaltalankiai | lazdynų pudra.

Staliuko rezervacija

Primygtinai rekomenduojame rezervuoti staliuką iš anksto. Taip padėsite mums tinkamai pasiruošti, o jūs neturėsite laukti eilėje.

Rezervuoti staliuką