Šiemet ir vėl dalyvaujame Lietuvos gastronomijos savaitėje ir lapkričio 6-8 d. kviečiame į specialiai šiai savaitei paruošto meniu degustacijas.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu

PASITIKIMUI

Ropių ir bulvių tacos | sūdytas ešerys | upėtakio ikrai

PIRMAS UŽKANDIS

Anglyse kepti įvairiaspalviai burokai | serbentų lapų aliejus | žagrenis

ANTRAS UŽKANDIS

Žuvies virtiniai | peletrūnas | miso sultinys

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Ėriuko čiobrialiaukė | sūdytos citrinos | rūkyti migdolai

arba

Menkės išpjova | sūdytos citrinos | lazdyno riešutų pienas

DESERTAS

Kefyro ledai | marinuoti moliūgai | juoda duona

Pievų virtuvė

Pievos – tai restoranas, kuriame svarbi visuma: nuo maisto ir gėrimų iki indų, interjero ir atmosferos. Mūsų išskirtinumas – nuolatinė kaita: meniu, gėrimų pasiūla, interjero detalės bei indai keičiasi, todėl kiekvienas apsilankymas tampa vis nauja patirtimi.

Virtuvėje gausiai naudojame valgomus augalus ir gėles, dauguma produktų atkeliauja iš vietos ūkininkų. Nors neapsiribojame vienos šalies virtuve, stengiamės išlikti ištikimi savo krypčiai – kurti patiekalus iš čia pat esančių produktų, neieškodami jų kituose pasaulio kraštuose. Ypatingą dėmesį skiriame gėrimams, siūlydami platų vynų, stipriųjų gėrimų ir alaus pasirinkimą.

Rezervacija privaloma

Degustacijų pateikimo laikas – lapkričio 6-8 d. 18:00 – 22:00

Kaina asmeniui – 50€.

Rezervuoti vietą

Gauk 10% nuolaidą

Prenumeruok mūsų naujienas ir gauk 10% nuolaidą apsipirkimui e-parduotuvėje.